Minőségpolitikánk

minőségpolitikánk Törekszünk a közös képviselők, illetve a lakók igényeinek megfelelően a mindennapos működés biztosítására, a felmerült problémák magas színvonalon, korszerű anyagokkal történő megoldására, modern technológiák beépítésére, energiatakarékos eszközök, berendezések telepítésére, környezettudatos és költséghatékony üzemeltetésére.
A felhasznált anyagok ár-érték arányát szem előtt tartjuk, figyelünk arra, hogy a felhasznált anyagok korszerűek és egyben hosszú távon megbízhatóak legyenek, ezáltal megtérülő legyen a Társasházak beruházása.
Az alkalmazottainkat, kollégáinkat folyamatosan ellenőrizzük, kontrolláljuk a munkájukat, hogy a minőségi kivitelezést folyamatosan tudjuk partnereinknek biztosítani.
Nem célunk országos szintű vállalkozás létrehozása, mert hisszük, hogy egy jól átlátható, kezelhető "rendszer" üzemeltetése fontosabb mind a vállalkozás, mind az ügyfelek szempontjából.
Kapcsolatban állunk több kivitelező céggel a folyamatos szervizelés biztosítása érdekében, így párhuzamosan több helyszínen tudjuk egy időben tevékenységünket végezni.
Valamennyi munkánkra garanciát vállalunk, típustól függően eltérő időtartamra, illetve érvényesítjük a beépített alkatrészekre a gyártók általi garanciát.